Torsk med spenat
Ikväll blev det en enkel middag, hade varken tid eller lust till att göra något avancerat men det blev bra ändå. Är egentligen inte så överdrivet förtjust i torsk eller liknande vit fisk eftersom jag tycker att den lätt blir gummiaktig och inte smakar så mycket men tillsammans med spenaten den här gången blev det faktiskt ganska bra.
För 2 pers:
- 400 g torsk (eller annan vit fisk)
- 1 fiskbuljongtärning
- 300 g spenat
- ca. 70g philadelphia
- 1 vitlöksklyfta
- salt och peppar
Börja med att lägga i spenaten i en kastrull och värm på tills den är helt upptinad. Koka samtidigt upp en annan kastrull med vatten och buljongtärningen. När vattnet kokat upp lägg i fisken och låt sjuda några minuter. Lägg i philadelphian tillsammans med pressad vitlök och kryddor i spenaten och koka upp. Vi serverade tillsammans med lite körsbärstomater.
skriven
Mums, vad gott det ser ut! :) Kram