Bakas för fulla muggar

Här hemma bakas det för fulla muggar inför i morgon. Tårta, dammsugare o.s.v. Slängde ihop lite kesobröd samtidigt så vi har något extra gott till frukost imorgon. Brukar ha det som regel, under helgerna är det okej med LCHFbröd men inte i veckorna. Har så lätt för att överäta bröd annars.
 
Gjorde en supergod gratinerad saffranskyckling till middag idag. Faktiskt första gången jag använder saffran i annat än bakverk så det kändes lite märkligt när det började dofta lussebullar i lägenheten men det blev riktigt bra och väldigt enkelt. Roligt med lite annorlunda smaker än vanligtvis också. 
 
För 3  pers:
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl riven ost
  • 1 påse saffran
  • 2 tsk dragon
  • Salt och peppar
Lägg kycklingfiléerna i en ungssäker form. Blanda creme fraiche med kryddor och riven ost och bred röran över kycklingen. In i ugnen på 200 grader i ungefär 30 min. 
Vi serverade med en vanlig grönsallad.
 
 
 
Min älskade hade med sig en jättefin bukett med rosor hem idag till mig och nu ska vi kura ner oss i soffan och mysa framför Idol. Underbara fredagkväll!
 
 
 

Kommentera här: